Rukiiset porkkanaletut
5 dl maitoa
2 kananmunaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl ruisjauhoja
2 porkkanaa raasteena
1 rkl öljyä
voita paistamiseen
2 porkkanaa raasteena
1 rkl öljyä
voita paistamiseen
Riko munien rakenne kulhossa ja sekoita joukkoon maito. Lisää jauhot samalla sekoittaen. Lisää sokeri ja suola. Lopuksi porkkanaraaste ja öljy. Paista lettuset.
Halutessasi voit korvata osan maidosta vedellä tai jopa kermalla. Vissy sopii myös taikinaan ja tekee letuista rapsakoita.
Tonnikala tacotuorejuusto, riittää noin 8 lettuun
100g Creme bonjour Tacotuorejuustoa
1 prk Salaattitonnikalaa öljyssä tai vedessä (Käy ihan tonnikalan palatkin, mutta salaattitonnikala purkki maksaa vain n. 85 cent)
(1/2 ps Herne-maissi-paprikaa, sulana)
Valuta suurin osa tonnikalan nesteestä pois. Sekoita tonnikalat, tuorejuusto ja HeMaPa keskenään. Laita jääkaappiin maustumaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti