perjantai 21. syyskuuta 2012

Rukiiset porkkanaletut + maailman paras suolainen täyte

Näistä tuotoksista mulla ei valitettavasti ole kuin yksi kuva ja sekin pelkistä lätyistä... joista suurin osa ehdittiin jo syödä. Nämä sopii niin makeille täytteille kuin suolaisillekkin. Tonnikala tacotuorejuusto on ehkö joku maailman paras ikinä! Ystäväiseni Ninnu sen joskus teki croissanttien täytteeksi ja sehän oli rakkautta ensimmäisellä puraisulla :)



Rukiiset porkkanaletut

5 dl maitoa
2 kananmunaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl ruisjauhoja
2 porkkanaa raasteena
1 rkl öljyä

voita paistamiseen

Riko munien rakenne kulhossa ja sekoita joukkoon maito. Lisää jauhot samalla sekoittaen. Lisää sokeri ja suola. Lopuksi porkkanaraaste ja öljy. Paista lettuset.

Halutessasi voit korvata osan maidosta vedellä tai jopa kermalla. Vissy sopii myös taikinaan ja tekee letuista rapsakoita.


Tonnikala tacotuorejuusto, riittää noin 8 lettuun

100g Creme bonjour Tacotuorejuustoa
1 prk Salaattitonnikalaa öljyssä tai vedessä (Käy ihan tonnikalan palatkin, mutta salaattitonnikala purkki maksaa vain n. 85 cent)
(1/2 ps Herne-maissi-paprikaa, sulana)

Valuta suurin osa tonnikalan nesteestä pois. Sekoita tonnikalat, tuorejuusto ja HeMaPa keskenään. Laita jääkaappiin maustumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti